Over TESTPUMP.EU

Testpump.eu is onderdeel van Backpacker Industrial Equipment.

Het begon allemaal in 1994 bij het oprichten van Technisch Handelsonderneming Noord (THN) door ondernemer en uitvinder Jan Noord.

De eerste uitvinding die op de markt gebracht werd was de kleine LJH perslucht aangedreven vloeistof pomp.

Om de ontwikkeling en de octrooien te financieren zijn een aantal producten gebouwd zoals de Glyder, een down hole packer for coring en een 15,000 psi vloeistof en gas test unit voor Bottom Hole Assemblies.

Eind jaren 90 werd de Compensator ontwikkeld, een support tool voor het inrunnen en trekken van chrome tubing.Het begin van de wereldwijde verkoop leidde tot een verandering in de bedrijfsstructuur naar Backpacker Industrial Equipment B.V., opgericht op 15 September 1999.

Sinds de oprichting van het bedrijf zijn we gespecialiseerd in de levering van hoogwaardige en speciaal gebouwde apparatuur voor de olie- en aardgasindustrie .

Backpacker apparatuur wordt over heel de wereld gebruikt van Verenigde Staten tot aan India. We leveren apparatuur en service aan enkele van 's werelds belangrijkste energie gerelateerde bedrijven. In 2002 is een nieuwe productie faciliteit gebouwd voor de uitbreiding van de productie van nieuwe apparatuur en in 2016 is een tweede pand in de buurt aangekocht voornamelijk te gebruiken als opslag van de verhuurvloot die zich elk jaar uitbreid.

 

Klanttevredenheid is ons doel.

Het Backpacker Team is bewust dat wij afhankelijk zijn van onze klanten en soms onze klanten van ons. Door ons te focussen op ontwikkeling, lange termijn relaties en levering van hoogwaardige apparatuur en service hopen we een preferred business partner te worden voor onze klanten.

 

We proberen ons te onderscheiden door duurzame apparatuur te maken.

Vanuit ons oogpunt hoort apparatuur gebruiksvriendelijk, duurzaam en zou onderhoud minimaal moeten zijn. De total cost of ownership zou zo laag mogelijk moeten zijn, niet enkel gefocust op de aanschaf. Hiervoor stellen wij hogere eisen aan onze producten dan gebruikelijk in onze industrie. We kiezen de beste materialen en onderdelen en alles wordt met absolute precisie gemaakt.

Over de jaren heen heeft Backpacker Industrial Equipment B.V. zich gespecialiseerd in hoge druk apparatuur en is dit onze core-business geworden.

 

Bekijk enkele van onze andere activiteiten op www.backpacker-pumps.com